dimecres, 30 de març del 2011

De lente



Doncs sí, ningú s’ho creia però la primavera ja és aquí. Ja hem fet la primera excursió en bici entre camps verds amb cabres i ovelles fins la platja! Perquè es veu que aquí hi ha el Mar del Nord, tot i que encara no ho hem comprovat en pròpia pell (com vulguent dir que ben aviat hi nedaré).
A més, aquí el sol hi queda molt bé, amb els canals i les terrasses, i la gespa per descansar, i el cel, que fins fa poc era toooot blanc, ara ja és ben blau.

That's Leiden (1)


tulipes i narcisos diuen que la primavera ha arribat, i si no ho saben ells...



El temps, per variar, passa massa ràpid i és setmana d’esutdi, que divendres toca examen. Així que aquesta setmana la passo entre bacteris i virus, fent companyia a un parell de fongs i algun paràsit...aprenen coses sorprenents, com que si treguéssim tots els bacteris del nostre cos, pesaríem un quilo i mig menys, i que hi ha més bacteris vivnt en nosaltres que cèl·lules al cos tenim...d’on surt la pregunta de qui és l’hoste i qui el goaul’d? 
En fi, el món dels microorganismes és molt interessant.

Oficialment, ja puc dir que sóc de Leiden. Es passa a aquest estat quan vas pel carrer i saludes a algun conegut, quan algú et crida “Eeeei!” mentre pedaleges sobre algun canal tot badant, i quan algunes cares deixent de ser noves per passar a acompanyar-te durant el dia.

I tot i que ja estic com a casa i això “mola caxo!”, m’agrada saber com va tot per terres catalanes, i si la vida coninua igual, allà. Rebre notícies dels que trobo a faltar i saber que alguns tenen vol per venir de visita! I de tant en tant, encara miro La Riera (que està tan (poc)interessant com sempre), i escolto “La competència” per no oblidar el català (inqurrecte, passa’l), i alguna vegada sopo a les 21h i pa amb tomata (per recordar vells temps).

Així que espero que demà faci sol per poder anar a estudiar a la gespa i ens vinguin a emprenyar tres ànecs. Ah! I demà me’n vai a assajar amb una orquestra d’holandesos, així aprenc els números en boca del director (parlat, seria una cosa així com: ein, dvi, tri, fier).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada