divendres, 29 d’agost del 2014

35 dies per Índia i Nepal - 12. Ulleri - Gorepani

Divendres 8 de març del 2013

El despertador sona a les 6.25 del matí per veure amb l'Iris la muntanya per la finestra. El cel està clar als matins, fa fresqueta. 

Annapurna Sud des de la finestra

Esmorzem a la terrassa ben tapats i amb bones vistes, avui toca més pujada però anem més per l’ombra i no es fa tan dur com ahir.

Annapurna Sud


Es fa de dia
Bèsties del camí (Búfal)
Anem pujant
Una orquídia pel pare
Més camí
A cobert de la calor
Gorapani
Poc a poc es va tapant el cel i amb alguna paradeta, decidim arribar fins a Gorapani (cavall d’aigua), poble fantasma, només cases/lodges buits i pels turistes, per dinar cap a les 12h, abans que plogui. Un anglès que hem anat trobant pel camí dina amb nosaltres. Avui toca "noodles with vegetables".

Més bèsties del camí (voltor)
Després de dinar encara no plou i, amb la mandra de la panxa plena, fem els 20’ minuts de pujada que ens queden fins al lodge que està més a prop de Poon Hill, on pujarem demà de matinada.

Arribant al destí d'avui
Arribem aviat i ens posem al voltant de l’estufa a esperar tato pani (aigua calenta). Som els primers però de mica en mica va arribant gent.

Al cap d’un parell d’hores i un apple pie, l’aigua, escalfada per l’estufa, està prou calenta, així que fem dutxa coordinada per aprofitar l'aigua. Fred, però et quedes de conya.

Són les 17h, es va emboirant i surto a passejar pels voltants. Ja tornant al lodge apareix en Durga, preocupat per si m'havia perdut. La boira imposa.

Hora de descansar
Cap a les 18h ens porten el sopar (sopa de noodles). Fem una partida de botifarra i no massa tard anem cap a dormir. Avui a la nit farà fred, ens han portat dues mantes enormes que, amb el cansament, fan que dormim de conya. 

Demà anem a veure sortir el sol a Poon Hill, ha estat plovent al vespre, així que esperem que el cel sigui clar per tenir bones vistes dels Annapurnes.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada