diumenge, 27 d’abril del 2014

35 dies per Índia i Nepal - 9. Pokhara

Dimarts 5 de març del 2013

Hem quedat a les 10h amb en Durga per parlar del trekking, però vam anar a dormir molt d’hora i a quarts de set toca mandrejar pel llit mentre el dia es va despertant.

Portem moltes hores dormint i són vora les 9h, així que sortim a esmorzar al Paradise, davant d’on vam sopar ahir. Mengem truita i torrades i cafè, quan temps sense menjar tant bé...això sí, el menjar molt més car que a l’Índia.
A les 10h, acabant d’esmorzar al solet (màniga curta, no fa gaire fred), en Durga ens explica el trekking. Volíem marxar demà, però hi ha vaga, així que segurament no podrem i decidim marxar d’aquí dos dies.

Ens prenem el dia amb calma perquè estem mig en recuperació física/de salut. I aquells volen comprar motxilla a una de les 1000 botigues de trekking que hi ha a la zona on estem, molt a prop del Fewa Lake.

De botigues per Pokhara
Nen de Pokhara
Al cel hi ha aquella boirina que no ens deixa veure les muntanyes, però el sol pica bastant.
Després d’unes hores de botigues, caminem per la vora del llac, i la gent fent paragliding ens en fan venir ganes.
Dinem amb vistes al llac, arròs amb verdures i cocacola.

Fewa Lake
Pescador al llac
Per identificar
Company de dinar per identificar
A la tarda, finalment, compren la motxilla i anem cap a l’hotel a descansar una mica del dia de descans.
Abans que es faci fosc, caminem cap a l’altre costat del llac (Dam Side), però se’ns fa fosc i entrem a un lloc a beure algo mentres parlem de què farem a Chitwan, al parc natural, perquè el de l’hotel ens ofereix un pack per dos dies.
Acabem sopant allà, pizzes i pasta, tant que no podem ni acabar-nos-ho.

Al sortir fresqueja, i un cop a l’hotel fem dutxes i a dormir, deuen ser vora les 23h. Hi som tan a prop...i encara no hem vist bé les muntanyes dels Annapurnes.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada