divendres, 3 de gener del 2014

35 dies per Índia i Nepal - 1. Barcelona - Delhi

Dilluns, 25 de febrer del 2013

Ja hi som, doncs.
Abans de les 7 del matí ens trobàvem els quatre (Montse, Guillem, Iris i Mar) a Sants, al tren, direcció l'aeroport de Barcelona.
Darrere...uns mesos durs, així que, com a mínim jo, esperava aquest moment amb moltes ganes. Davant...35 dies d'Índia i Nepal. En aquell moment em van semblar molts dies.

Toca dia de vols amb Swiss Airline, així que, havent facturat motxilles que voltaven els 10 kg (i que carregaríem tot el viatge), cap a les 10 ens enlairàvem cap a Zurich, escala i canvi amb el temps just però tot quadrat. A les 12.45h tornàvem a volar, ara ja per aterrar a Delhi 8 hores més tard, així que, afegint les 4 hores i mitja de canvi horari, eren quarts d'una de la matinada que baixàvem de l'avió.

Principis que impliquen finals

Estàvem preparats perquè ens estafessin per tot arreu just arribar, així que ja passat el control i amb la motxilla a l'esquena, la Montse negociava taxi fins l'hotel que teníem reservat per 250 rúpies a l'oficina de prepaid de taxis de l'aeroport.

Al sortir a fora, nit, xafogor, aire poc net, lluna plena i molts indis a l'atac, per fer-nos pujar al seu taxi, portar-nos al seu hotel...van carregar amb la tàctica de "mira, estem trucant a l'hotel que heu d'anar i ens diuen que està ple..." i nosaltres "que no, que no, que o ens porteu a l'hotel que volem o agafem un altre taxi" recuperant l'anglès d'algun racó del cervell. Així que finalment ens van deixar tranquils i vam pujar al taxi, que en 10 minuts ens tenia a l'hotel, que com era d'esperar no estava pas ple, on check in ràpid i habitacions, wifi i dormir.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada